Så er der blevet bagt lidt til at naboerne kom til kaffe - bare de ene hold, men så blev der også lidt til fryseren. Så mangler der ikke så meget til næste weekend.





Det blev til seks kringler. To med traditionelt fyld og 4 med chokomarcipan.
Opskriften er efter en Søren Ryge anbefaling fundet på dettte. Dog med et æg mindre.

Som noget, for mig, utraditionelt skulle smør, æg, gær og sukker hygge sig alene i en halv time inden at der blev tilsat mel.

Dejen var lidt svær at rulle ud, ikke fordi den sad fast, men fordi den var lidt skrøbelig af alt det smør.
Resultatet blev en mellemting mellem gærdej og butterdej.
Der blev også lige tid til at bage en stor portion makronkager. Denne gang med Ameretti makroner, da jeg ikke har kunnet finde andet hernede. Det gjorde bestemt ikke noget.
Vi havde en hyggelig stund med vores naboer, som godt kunne lide det danske bagværk. Jeg fik øvet mit tyske, og vi forstod vist det meste.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar